(32) 260-81-82
Zapraszamy do współpracy!
(32) 260 81 82 biuro@waf.com.pl
Zapraszamy do współpracy! (32) 260 81 82 biuro@waf.com.pl
Zapraszamy do współpracy! (32) 260 81 82 biuro@waf.com.pl
Zapraszamy do współpracy! (32) 260 81 82 biuro@waf.com.pl
Delikatne, chrupiące i kruche oblaty śląskie to tradycyjna, regionalna przekąska. Podstawowa receptura wafli to mąka, woda i olej. Cienkie śląskie oblaty były wypiekane w specjalnych formach, często z wzorami, dzięki którym wafle zyskiwały chrupkość.
Mąka pszenna, cukier, olej rzepakowy.
Logistyka:
30 g
15 cm
23 szt.
Opakowanie
Rozmiar
W kartonie
PRODUKTY / OBLATY TRADYCYJNE SŁODKIE
Polecamy również:
Strona www stworzona w kreatorze WebWave.
Opakowanie 30 g
Cały smak oblatów, zawarty jest w bajecznie prostym przepisie i tradycyjnym sposobie wypiekania, Każdy wafel wabi słodkim zapachem, kruchością i delikatnością.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.